ХЕНДЕРСЪН, Невада (AP) — Кейт Мартин беше точно там, когато

...
ХЕНДЕРСЪН, Невада (AP) — Кейт Мартин беше точно там, когато
Коментари Харесай

Новобранецът на Aces Кейт Мартин се подготвя извън светлините на прожекторите за срещата на Кейтлин Кларк и среща с Fever

ХЕНДЕРСЪН, Невада (AP) — Кейт Мартин беше тъкмо там, когато най-хубавата й другарка Кейтлин Кларк стана лице на женския колежански баскетбол през последните две години и по-късно беше в постройката, когато нейният съотборник от Айова беше определен първи от Индиана в тазгодишния план на WNBA.

Мартин също беше определен през онази априлска вечер, отивайки 18-и против двукратния защитаващ първенец Лас Vegas Aces.

Въпреки че тя знае по какъв начин наподобява светлината на прожекторите от близко, тя не е толкоз интензивна за Мартин, що се касае за Кларк. Това дава на Мартин място за дишане да се приспособява към професионалния баскетбол, като в същото време не се ревизира деликатно всяко придвижване.

„ Ние не я молим да пристигна и да вкара 20 (точки) и 10 (борби), ” аса две- време MVP A'ja Wilson сподели. „ Нямаме потребност от това от нея. Просто се нуждаем от нея, с цел да донесе силата и работливия нрав, които имаше в колежа. “

Мартин и Кларк поддържат връзка, само че не са се виждали, откогато отидоха в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР