Снимка БГНЕС архивСпоред руския президент Владимир Путин около 20 страни

...
Снимка БГНЕС архивСпоред руския президент Владимир Путин около 20 страни
Коментари Харесай

Владимир Путин заяви, че „Новичок“ може да бъде произведен от 20 страни по света

Снимка БГНЕС списък
Според съветския президент Владимир Путин към 20 страни по света могат да произведат веществото, с което във Англия са отровени някогашният чиновник на съветското ГРУ Сергей Скрипал и щерка му, предава Интерфакс, представена от Агенция Фокус.

„ Според интернационалните специалисти, към 20 страни по света могат да произведат сходни невропаралитични субстанции “, съобщи Путин в Анкара по време на взаимна конференция с неговия турски сътрудник Реджеп Тайип Ердоган. Същевременно той изрази учудване от скоростта на разрастване на антируската акция по „ Случая Скрипал “, въпреки и произходът на веществото „ Новичок “, с което е осъществено отравянето да не е открито.
„ Скотланд Ярд “, както стана известно, разгласи публично, че са му нужни не по-малко от два месеца, с цел да направи пълноценно следствие “, съобщи Путин.

Той акцентира, че „ сътрудниците на лабораторията Портън Даун, която е на осем километра от мястото на случая, не са съумели да разпознават произхода на веществото и не могат да схванат страната на генезис, не могат да кажат, че това вещество е създадено в Русия “.

На собствен ред в Москва прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че министър-председателят на Англия Тереза Мей и външният министър Борис Джонсън ще би трябвало да се извиняват на Русия за обвиняванията към „ Случая Скрипал “.
„ Тяхната доктрина не се удостоверява. Двамата ще би трябвало по някакъв метод да погледнат в очите сътрудниците си от Европейски Съюз, на които са разказвали нещо. Ще им се наложи да се извиняват на Русия “, добави Песков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР