Снежният капан в Североизточна България става още по-сериозен. Заради студа,

...
Снежният капан в Североизточна България става още по-сериозен. Заради студа,
Коментари Харесай

Снежната блокада на североизток се задълбочава, спряха и влакове


Снежният капан в Североизточна България става още по-сериозен. Заради студа, снеговалежа и извънредно неприятните атмосферни условия се наложи и прекъсване на влакове. Днес няма да се движат няколко пътнически композиции по съществени посоки в района. Железопътне транспорт няма да има в секторите Добрич-Кардам- Добрич, Самуил-Силистра- Самуил. Няма да отпътуват и два влака сред Русе и Шумен, съобшиха от БДЖ. Пътниците от анулираните влакове в сектора Самуил-Силистра-Самуил обаче въпреки всичко ще бъдатъ превозени. За тях са обезпечени рейсове.

Движението на всички други влакове в страната се реализира обикновено, като са вероятни известни закъснения заради усложнената зимна конюнктура. Националният железопътен транспортьор приканва своите клиенти да демонстрират самообладание и да се осведомят навреме за настоящата конюнктура, защото метеорологичните условия са динамични. По тази причина е допустимо възникването на насилствени престои и струпване на закъснения при придвижването на влаковете.

Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на " БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат от чиновниците на гишетата " Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари, както и на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР