Служители от отдел Екология и околна среда към община Асеновград

...
Служители от отдел Екология и околна среда към община Асеновград
Коментари Харесай

В Асеновград събраха и разчистиха 5 тона инертни материали след голямата буря

Служители от отдел " Екология и околна среда " към община Асеновград не престават да разчистват отломките от миналата през вчерашния ден през града стихия. Към момента са обработени улици, площади и тротоари от Централна градска част, измежду които и кръговото кръстовище до постройката на пощата. Събрани и извозени са близо 5 тона инертни материали, оповестиха от пресцентъра на общинската администрация.

Кметът на Асеновград Христо Грудев и заместникът му Стоян Димитров са направили оглед на засегнатите места. Щети от поройния дъжд са нанесени по целия град. Освен в централната част, парчета от опустошения и инертни материали са се събрали до остарелия гробищен парк и по улиците " Конушка ", " Александър Батенберг ", " Гонда вода ", " Капитан Андреев ", " Оборище ".

Аварийни екипи са почнали да отстраняват отломките незабавно след отминаването на бурята. При дежурните в общинската администрация през вчерашния ден са постъпили повече от 60 сигнала в границите на три часа. Разчистването на пясък, камъни, земна маса и асфалт се прави ръчно и машинно - с фадроми и самосвали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР