Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски взриви страстите в парламента по

...
Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски взриви страстите в парламента по
Коментари Харесай

Пеевски: Шехерезадата Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС

Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски взриви пристрастеностите в Народното събрание по време на днешното изключително съвещание. Пред медиите той разкри за свои диалози с Христо Иванов и Кирил Петков, на които е участвал и Йордан Цонев. По време на тези диалози водачите на ППДБ са заявявали упоритостите си да пенсионират Бойко Борисов. Христо Иванов стигнал и по-далеч, като изискал поддръжката на Движение за права и свободи, с цел да стане президент.

„ Нещата са чудовищни. Такова нещо не се е случвало в България – кавги със кавги. Тези хора са обраснали с кешове, влачения, пудели “, стартира изявлението си Пеевски във връзка излезлите записи с Кирил Петков и Асен Василев, от които се схваща, че търсят кеш, с цел да финансират акцията си.

„ Подкрепихме държавното управление и не скърбя, само че не знаехме какво вършат тези хора. Техните пари са влачени от пудели и складирани от контрабандисти. Мечтите им на тях са единствено за власт “, продължи той.

„ Г-н Цонев ми натресе тази Шехеразада Христо Иванов. Аз не желаех да се срещам с него, тъй като знаех неговите обвързаности с олигарха Иво Пркопиев “, показа Пеевски.

„ Да ви опиша нещо, зад което заставам и имам очевидец, тъй като се случи пред Йордан Цонев. Христо Иванов ми сподели:

„ Аз желая да стана президент, нуждая се от поддръжката на Движение за права и свободи. Предлагам ви господин Пеевски вие да бъдете министър председател. Искам да разбия Политическа партия и да стана водач на дясно “, описа съпредседателят на Движение за права и свободи.

И изясни, че Иванов и Петков в диалози с него са заявявали, че желаят да пенсионират Бойко Борисов.

 

Пеевски насочи следното предизвестие към водача на ГЕРБ: „ Ако той в миналото с тези „ пуделчета “ счита да ръководи и те му драскат по вратата в Банкя, да знае, че те му носят зестра – доста каруци с кеш “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР