Служители на Трето РУ в Пловдив са задържали наркодилър, двама

...
Служители на Трето РУ в Пловдив са задържали наркодилър, двама
Коментари Харесай

Петима задържани с наркотици след акция в Пловдив

Служители на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив са задържали наркодилър, двама мъже в миг на владеене на разнообразни типове и количества опиат, както и двама дрогирани водачи, съобщи „ Марица “.

Под надзора на компетентната  прокуратура са формирани четири бързи и едно досъдебно произвеждане.

Мъжете, арестувани за закононарушения по пътищата, са на възраст 26 и 30 години и са направили престъпните действия на територията на регионалния град. Униформени спрели за инспекция кола, ръководена от 26-годишен водач от Сопот и в хода на работа открили по надлежния ред, че е седнал зад кормилото под влияние на коктейл от амфетамин, метамфетамин и марихуана. При последвал обиск били конфискувани повече от 4 г марихуана и амфетамин.

Справка в масивите на Министерство на вътрешните работи сочи, че това не е първата сходна демонстрация на арестувания.

Бонзай е конфискуван от различен 30-годишен пловдивчанин, който също управлявал дрогиран - с амфетамин и  канабис.

За държане за разпространяване на наркотични субстанции в ареста е 20-годишен юноша от  пловдивското село Кадиево. При персонален обиск от тествания били конфискувани амфетамин, марихуана и електронна везна.

Различните типове високорискови субстанции са с общо тегло над 12 грама. Наркотикът бил затулен усърдно в опаковка от ядки. 

За владеене на марихуана и амфетамин е арестуван и 38-годишен пловдивчанин.  От него са конфискувани 30 г марихуана и към 4 г амфетамин.

Работата по документиране на случаите продължава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР