Служебният премиер Гълъб Донев призова политиците за отговорност и да

...
Служебният премиер Гълъб Донев призова политиците за отговорност и да
Коментари Харесай

Донев призова депутатите да спрат с политическите спектакли

Служебният министър председател Гълъб Донев прикани политиците за отговорност и да престанат да пилеят повече време, тъй като това изяжда от времето на обществото.

" Хората желаят да живеят в добре уредена страна, а не да бъдат очевидци на политически спектакли ", сподели Донев при започване на днешното държавно съвещание във връзка политическата рецесия в Народното събрание.

" Подготвили сме съвсем целия пакет от законопроекти, свързани с второто заплащане по Плана за възобновяване и резистентност. Предстои да разгледаме през днешния ден още два законопроекта - за правната помощ и за биологичното многообразие. Внасянето на към този момент признатите законопроекти зависи от избора на ръководител на Народното събрание ", подчерта  Донев. 

 

Той увери, че финансовият министър Росица Велкова е подготвена да показа в Народното събрание другите сюжети на проектобюджета за 2023 година, по които министерството на финансите работи, само че това също може да стане след избор на ръководител на Народното събрание. По закон кабинетът трябва да внесе плана на новия бюджет до края на октомври.

" Служебното държавно управление справедливо си завоюва оценката на държавно управление на действието, както от вътрешните, по този начин и интернационалните ни сътрудници. За мен е значимо, че за малко време успяхме да извадим страната от положение на пауза ", сподели още Донев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР