Следващата 2015-та година според източния хороскоп ще бъде годината на

...
Следващата 2015-та година според източния хороскоп ще бъде годината на
Коментари Харесай

Какво не трябва да подарявате за новата година

Следващата 2015-та година съгласно източния хороскоп ще бъде годината на Дървената коза и с цел да се избегне нещастието, не би трябвало да подаряваме избрани предмети.

Астролози и окултисти споделят, че когато приготвяме дарове, би трябвало да се съобразяваме с настъпващата година. Годината се покровителства както от несъмнено животно, по този начин и от буря, като през 2015-та тя ще е дървото.

Предмети, символизиращи огъня

И защото дървото и огъня не са стихии, които съществуват в хармонична връзка, всевъзможни дарове, свързани с огън, са неразрешени в годината на Дървената коза.

 Дървена коза

Подаръци като свещи и други предмети, които символизират огъня, не са подобаващи за подаряване. По-добре е да се спрете на движимости, които са направени от дърво.

Предмети, които предават звук

Тъй като съгласно източната митология козата е умерено и безшумно животно, всевъзможни предмети, които предават тон, не са подобаващи за подаряване. В това число влизат радиа, слушалки, музикални плейъри и други сходни движимости.

Предмети от изкуствени материали

Ако подарявате дреха или бижу, то изделието би трябвало да е направено от естествени материали. В Годината на дървената овца ще се ценят естествените материали, а не изкуствените.

 Аквамарин

Подходящи дарове за новата година са разнообразни ювелирни декорации, при които е хубави да има камъните оникс или аквамарин, тъй като те символизират козата. Дървените бижута също ще са подобаващи.

На мъж е уместно да подарите шах, хубав кожен портфейл, книга или някои удобен подарък за дома. За фамилни дарове подобаващи са всевъзможни предмети за декорация на интериора или бутилка вино да вземем за пример.

Подаръците постоянно отразяват връзките сред хората, които си ги разменят. Така да вземем за пример практични дарове купуват хора, които се усещат по-зрели от хората, на които подаряват дарове.

Подаръците-изненада се вършат от влюбените. При тези дарове си личи по-дългото обмисляне и подготовка за разлика от подаръците, които са купени в последния миг от по-заетите хора.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР