ПЪРВО НА FOX: Със зашеметяващите 99,6% успеваемост в съда, някои

...
ПЪРВО НА FOX: Със зашеметяващите 99,6% успеваемост в съда, някои
Коментари Харесай

„Прекомерното таксуване“ на DOJ на Байдън, партийното насочване показва, че „току-що сме си загубили проклетите ума“: критици

ПЪРВО НА FOX: Със зашеметяващите 99,6% успеваемост в съда, някои федерални следствия под ръководството на администрацията на Байдън Министерството на правораздаването (DOJ) притеглят внимание за хипотетични партизански пристрастия и малко известния проблем с надценките – подхранвайки апелите за незабавна промяна измежду специалистите.

„ Имаме просто си загубихме проклетите мозъка, когато става въпрос за наказателно гонене “, сподели юристът на здравната отбрана Рон Чапман в изявление за Fox News Digital. „ Деветдесет и пет % от делата не отиват в съда, тъй като прокурорите могат да намерят размити закони, с цел да получат толкоз високи максимуми или даже наложителни минимуми, които принуждават почтени хора да се признаят за отговорни. И това е, с което си имаме работа – ние имаш работа с тонове почтени хора, които може да не са почтени за всички закононарушения, само че са почтени за тези, които са били упрекнати против тях. "

Прокурорите нормално повдиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР