Следобеда се подгответе за множество разговори и срещи или за

...
Следобеда се подгответе за множество разговори и срещи или за
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 18 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Следобеда се подгответе за голям брой диалози и срещи или за едно прелестно сърфиране по мрежата.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не закъснявайте за работа, тъй като до обяд ще се решат вълнуващите ви въпроси. Следобед може да мислите и за персоналното си време. Ако пък сте се създали, добре е да се осведомите за новостите във вашата сфера на активност.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Малко по-напрегнати ще се чувствате през днешния ден и то поради личната си приказливост. След като сте поели толкоз доста обещания, ще би трябвало да се справите и със периодите, които са ви сложили. Шофирайте деликатно и се оглеждайте повече, в случай че сте пешеходци.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Денят би могъл да протече умерено и хармонично, в случай че не се впускате в разногласия, изключително с сътрудниците си. Бъдете по-грижливи към машините, с които работите, през днешния ден мощно се въздействат от настроението ви.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Отново ще ви вълнуват най-много отговорностите ви. Не мислите ли, че ставате прекомерно скучни с този работохолизъм. Отделете повече време за себе си, за какво пък през днешния ден да не си купите нещо ексцентрично или не се заловите сами да извършите мартеници.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес можете да предприемете някои грижи за себе си. На първо място увеличете малко повече физическото натоварване, а на второ можете да започнете курс на медикаментозно лекуване или недояждане. Ако нищо от това не ви се прави, най-малко не мрънкайте на близките.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще се чувствате надалеч по-добре, в сравнение с през почивните дни, може би, тъй като ви се коства, че работейки сте по-полезни. Всъщност труда облагородява индивида, само че не се опиянявайте от личното си великолепие.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ако ви е допустимо идете по-късно на работа и без друго до обяд ще ви е погрешно и нищо няма да ви се подхваща. Може би питателният обяд ще ви усъвършенства настроението, а може и да има друга причина, само че следобяд ще сте към този момент в цялостния си искра – подготвени за празнуване, без значение на какво.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ден, отдаден основно на службата. Подходящ миг е да прочетете обявите за работа и да си изпратите на места документите, в случай че сегашните отговорности към този момент ви дотежават. Макар че единствено след два дни към този момент ще имате друго мнение по въпроса.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Отново сте си взели маската на сериозен и виновен човек и през днешния ден никой не може да ви разсмее, тъй като става дума и за пари или добавяне на средства. Все отново даже и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се в профил, не сте ли занимателна картинка, с тази каменна физиономия?

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Едва ли ще се чувствате доста удобно през първия работен ден от седмицата, много мъчно ще Ви е да се настроите още веднъж на работна вълна. Макар че надали ще ви разрешат дълго време да се аклиматизирате, само че не реагирате прекомерно остро на репликите, които ви насочат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР