Обяснението на организаторите е, че шведската полиция разследва поведението му

...
Обяснението на организаторите е, че шведската полиция разследва поведението му
Коментари Харесай

Небивал скандал: изгониха финалист от Евровизия

Обяснението на уредниците е, че шведската полиция проверява държанието му поради тъжба, подадена от жена, член на продуцентския екип.

Според изказване на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU), недоволството е подадено поради неуместно държание от страна на Йост Клайн след представянето му на полуфинала в четвъртък вечерта. Според шведската полиция, става дума за отправяне на „ противозаконни закани ”.

Днес представител на шведската полиция съобщи: „ Заподозреният, жалбоподателят и очевидци към този момент са разпитани. Разследването е приключено и в границите на няколко седмици казусът ще отиде в прокуратурата ”.

От нидерландския ефирен оператор Avrtotros нарекоха дисквалифицирането на Клайн " непропорционална мярка " и написаха в обществените медии, че са „ шокирани ” и няма да подминат случилото се. Йост Клайн беше измежду любимците на тазгодишното съревнование с песента си Europapa – проевропейски технохимн, отдаден на починалия татко на артиста, комуто Йост е заречен, че един ден ще стигне до сцената на Евровизия.

Първоначално се говореше за проявена злост от страна на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР