Законодателите в Калифорния въвеждат нов законопроект, който ще забрани на

...
Законодателите в Калифорния въвеждат нов законопроект, който ще забрани на
Коментари Харесай

Законопроектът в Калифорния ще забрани на училищата да казват на родителите, ако ученикът се идентифицира като ЛГБТК: `Gut-and-amend`

Законодателите в Калифорния вкарват нов законопроект, който ще забрани на учебните региони да уведомяват родителите, в случай че детето им се разпознава като LGBTQ.

Новият законопроект ще бъде прибавен към законопроекта на събранието от 1955 година — показан от члена на събранието Крис Уорд, D-San Diego, по-рано тази година — посредством развой, наименуван „ изкормване и - поправи. "  

Съгласно промени законопроект, наименуван „ Подкрепете академичното бъдеще и преподаватели за днешната юноша “ или ЗАКОНА ЗА БЕЗОПАСНОСТ, на учебните квартали ще бъде неразрешено, което Уорд разказа като „ политики за наложително излизане “. 

С други думи, преподавателите не могат да уведомяват родителите за полова еднаквост или полова ориентировка на своите възпитаници, в случай че това се появи в учебно заведение. 

Членът на Асамблеята Кристофър Уорд, най-вдясно, внесе в AB 1955 законопроект за „ кормите и поправките “. (Albert L. Ortega/Getty Images)

Ходът идва в отговор на мн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР