Бягсвтвото е осъщесвено след съдебно дело срещу завторника, при връщането

...
Бягсвтвото е осъщесвено след съдебно дело срещу завторника, при връщането
Коментари Харесай

Бягство на затворник остави две жертви във Франция

Бягсвтвото е осъщесвено след правосъдно дело против завторника, при връщането му от съда в пандиза. Близо до Руан, Нормандия, затворническият бус е бил причакан и съучастници на пандизчията разкрили огън против транспортното средство. Междувремемнно, подсъдимият е избягал.

Според Ерик Дюпон-Морети, причинителите на засадата са употребявали " тежко оръжие ". Няколкостотин служители на реда и жандармеристи вземат участие в издирването на беглеца, посочен от френската прокуратура като Мохамед Амра, 30-годишен, към този момент осъждан за обир при утежняващи условия и упрекнат в похищение, довело до гибел.

В непосредствено изявление за френския новинарски канал BFMTV юристът на пандизчията сподели, че е напълнон шокиран и би желал да има вяра че „ Амра не е възнамерявал това ”. Предполагайки въпреки всичко, че Мохамед Амра е споделил с някого за прехвърлянето от съда до пандиза, юристът признава:„ Ако той стои зад днешното бягство, е доста по-голям от това, за което е бил осъждан до момента “.

Нападението обаче сочи, че съучастниците на Амра са били отлично осведомени за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР