След вчерашните разкрития на BIRD.BG за натрупаните задължения на дружествата

...
След вчерашните разкрития на BIRD.BG за натрупаните задължения на дружествата
Коментари Харесай

Нови разкрития за „прегрешенията“ на съоснователя на „Величие“ Ивелин Михайлов!

След вчерашните разкрития на BIRD.BG за насъбраните отговорности на сдруженията на Ивелин Михайлов, през днешния ден проверяващият уебсайт излиза с нови разкрития за „ прегрешенията “ на съоснователя на „ Величие “. Разследване на уеб страницата разкри, че сдруженията са натрупали над 650 хиляди отговорности към приходната организация.

По тази причина беше осъществена данъчна инспекция на компаниите на Михайлов. 

„ Още през днешния ден съм разпоредил инспекции. Сега по тази компания и хората, които стоят и като лица на тази партия, към този момент има формирани производства, имаме подадени сигнали от преди няколко месеца за съществуване на финансови схеми за измами “, сподели шефът на НАП Румен Спецов.

От своя страна Ивелин Михайлов отговори, че ще заплати.

„ Присъщо е за доста компании като имат нещо друго да вършат с парите да не ги внасят незабавно в страната и след това да платят с 23% рента. Това е нещо, което вършим от доста години. Ще платя до 2 седмици всички тези отговорности, ще затворя компаниите, ще уволня хората и ще се лиши страната от милиони доходи на година “. Така разяснява Ивелин Михайлов от Политическа партия Величие и Исторически Парк изнесените от BIRD.BG данни.

Нови разкрития за „ прегрешенията “ на съоснователя на „ Величие “ Ивелин Михайлов! 12.06.24 14:23 Кметът на София Васил Терзиев разгласи значими вести за градския превоз в столицата 12.06.24 14:17 Хербаренол – ключът към съвършената физическа форма и идеалното здраве 12.06.24 13:55 Тази съставна част в доста храни може да аргументи инфаркт и инсулт 12.06.24 13:25 Въпросът, който задава Илон Мъск на всяко изявление за работа, с цел да разпознае лъжеца 12.06.24 13:22

А ето какво разгласява BIRD.BG през днешния ден още по проблема:

Проверка за броя чиновници на тези компании сподели следното:
„ Обоз “ ООД – 4
„ Блаженство “ ЕООД – 9
„ Наедно “ ООД – 0
„ Превоз “ ЕООД – 5
„ Изцяло “ ООД – 0
„ Премеждие “ ЕООД – 2
„ Експерт Консултинг Груп “ ООД – 1
„ Пазителите “ ЕООД – 12
„ Факла “ АД – 0
„ Трежър “ ООД – 4
Във всичките 47 компании с присъединяване на Ивелин Михайлов има не повече от 100 чиновници. Повечето нямат нито един обезпечен чиновник и не са регистирани по ЗДДС. Най-много чиновници има компанията „ Исторически парк “ АД – 40.

SafeNews напомня, че „ Величие “ влиза като седма партия в Народното събрание.

Нейният резултат не беше очакван от нито една социологическа агенция преди изборите.

Партия „ Величие “ е основана на 25 март 2023 година Неин съосновател е основателят на туристическия атракцион „ Исторически парк “ в община Ветрино Ивелин Михайлов и специалиста по национална сигурност Николай Марков.
Разследване на „ Капитал “ преди 5 години води към подозрения, че строителството на „ Исторически парк “ е било финансирано чрез финансова пирамида.

 

 

 

Още вести четете в: България, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР