След участието си в култовия Съперници в ролята на безмилостната

...
След участието си в култовия Съперници в ролята на безмилостната
Коментари Харесай

Рийз Уидърспун: Смятаха ме за опърничава!

След присъединяване си в паметния " Съперници " в ролята на безмилостната Трейси Флик е извикана на среща с шефа на студиото, който имал авансово построена визия за актрисата въз основа на лентата – намирал я за " отблъскваща ".

Доброжелатели я посъветвали да " облече нещо секси ", с цел да поправи първото неприятно усещане. Интересно е, че това се случва малко преди фотосите на " Професия русокоска " – комедия, с която Уидърспун придобива славата на една от най-секси актрисите в Холивуд.



" Смятаха ме за опърничава! ", продължава тя. " А тогава бях само на 23, имах бебе у дома, имах нужда от парите и ето какво получавах като отношение от хора, които би трябвало да знаят какво вършат. "  И от позицията си през днешния ден се пита по какъв начин ли би реагирала, в случай че в този момент някой се държи по този начин с щерка ѝ. 

Между другото,  " опърничава " означава  жена с плевел манталитет и език , което можем да " преведем " на съвременен език като: жена, която изрича мнението си и се опълчва против системата. А Рийз Уидърспун приказва намерено за половите похищения в Холивуд, деятел е на придвижването #MeToo, както и сполучлив бизнесмен. Освен това е и продуцент и част от прослойка на необикновено сполучливия. Продължава с шеметната кариера на дребния екран в The Morning Show, където си партнира с Дженифър Анистън. Там и двете актриси са водещи на утринния блок, само че по-новата и по-напориста героиня на Уидърспун – Брадли Джексън, е подготвена да измести опитната водеща Алекс Леви (Анистън). 

 
Успя ли #MeToo да промени Холивуд?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР