След слънчовото време през почивните дни, през новата седмица, вероятността

...
След слънчовото време през почивните дни, през новата седмица, вероятността
Коментари Харесай

Облачно и на места с дъжд ще е в първите дни на новата седмица

След слънчовото време през почивните дни, през новата седмица, вероятността за превалявания се покачва.

Тази нощ ще бъде ясно и съвсем безшумно и на следващия ден сутринта на обособени места в низините и котловините ще се образува мъгла. През деня ще е слънчево,вятърът ще е слаб до сдържан с посока от изток. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София - към 21°.

Предимно слънчево ще бъде и на морския бряг, със слаб до сдържан вятър. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, предава Българска национална телевизия.

Слънчево време с незначителна висока облачност и над планините. Ще духа сдържан югоизточен вятър, след обяд по високите и открити елементи ще се ориентира от запад-северозапад.

И към времето на континента - облачно и дъждовно ще бъде на Скандинавския полуостров, и в Западна и Централна Европа, до момента в който на изток, в това число на Балканите ще е най-вече слънчево. От запад последователно облачността над полуострова ще се усилва и по здрач в крайните западни региони ще превали.

У нас през идващите дни облачността ще е най-вече забележителна. Повишава се и вероятността за превалявания, основно в Западна България. Минималните температури ще са с градус-два по-високи, а дневните едва ще се намалят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР