Въпрос, свързан с Барак Обама, стана повод за подигравки по

...
Въпрос, свързан с Барак Обама, стана повод за подигравки по
Коментари Харесай

Сашо Кадиев и Филип Буков се подиграха с Байдън в „Кой да знае?”

Въпрос, обвързван с Барак Обама, стана мотив за насмешки по адрес на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в предаването „ Кой да знае? ” по bTV в понеделник вечер. Ироничните мнения пристигнаха от артиста Филип Буков и водещия на предаването Александър Кадиев.

Въпросът беше обвързван с някогашния американски президент Обама и увлечението му към сериала „ Игра на тронове ”. Отборът на Милица Гладнишка и Филип Буков трябваше да познаят дали новите серии в пика на сериала са му пращани авансово, дали е изискал да взе участие в телевизионния шлагер, или пък е изискал да уреди щерка си с роля.



Докато разсъждаваха кое е правилно, водещият Сашо Кадиев и Филип Буков почнаха са майтапят какво би било най-вероятно, в случай че ставаше въпрос не за Обама, а за Байдън.

Те разиграха скеч, в който Байдън се обажда да ходатайства за щерка си, само че е не запомнил за това заради старостта си и звъни още веднъж на идващия ден.

Вероятно да се застрахова, Милица незабавно се намеси и съобщи, че в случай че противникът на Байдън Доналд Тръмп искаше нещо от „ Игра на троновете ”, то щеше да е Майката на драконите.

Отговорът на въпроса беше, че Обама е издействал да му пращат сериите авансово, само че той остана в сянката на подигравките към президента на Съединени американски щати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР