След рекордно търсене на световния им круиз през 2023 г.,

...
След рекордно търсене на световния им круиз през 2023 г.,
Коментари Харесай

Нов 180-дневен круиз ще посети 96 дестинации в 34 различни страни

След рекордно търсене на международния им круиз през 2023 година, от Oceania Cruises разкриват нов маршрут за своето епично световно пътешестване за идната година.

180-дневното пътешествия на круизната линия към света ще започва на 14 януари 2024 година и ще посети повече от 96 дестинации в 34 разнообразни страни.

„ Миналата година нашият международен круиз за 2023 година беше разпродаден единствено за един ден, тъй че за 2024 година ние предоставяме на клиентите ни по-разширени благоприятни условия за пътешестване, с цел да преоткрият света надълбоко и свястно “, споделя за Travel + Leisure Хауърд Шърман, президент и основен изпълнителен шеф на Oceania Cruises

Круизът „ Около света за 180 дни “ ще отпътува от Лос Анджелис и ще прекоси повече от три океана и 15 морета, до момента в който си проправя път по целия свят до Ню Йорк. Пътуването ще предложи 24 нощувки край повече от 100 обекта от листата на ЮНЕСКО със международно завещание.
View this post on Instagram
A post shared by Oceania Cruises (@oceaniacruises)

Пътешествениците ще минат през Тихия океан, Френска Полинезия и Австралия, преди да продължат към дестинации, като Япония и залива Ха Лонг във Виетнам. Пътуването продължава по крайбрежията на Индия и Арабския полуостров, преди да се насочи към Европа и да приключи през Атлантическия океан в Ню Йорк.

Цените на круиза „ Около света “ за 2024 година стартират от 48 499 $ на човек и включват двупосочен самолетен билет в първа класа и улеснения, като предплатени бакшиши, пране и доставка на багаж.

Но в случай че половин година в морето ви наподобява прекалено много, Oceania предлагаи четири други пътувания, вариращи по дължина от 72 до 82 дни.

„ Докато пътуването към земното кълбо е върхът на изменящите живота прекарвания, ние особено подготвихме набор от огромни пътувания за опитни и разполагащи с време пасажери, с цел да преплуват морета, проливи и океани, които самоуверено свързват разнородни и екзотични кътчета по света ", споделя Шърман.

Четирите пътувания включват направления от Лос Анджелис до Сидни, от Абу Даби до Токио, от Мумбай до Токио и от Папеете до Кейптаун. Цените им стартират от 15 199 $ на човек, като варират според от дестинацията.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР