След публичния срам, който преживя заради скандалните снимки с 24-годишната

...
След публичния срам, който преживя заради скандалните снимки с 24-годишната
Коментари Харесай

Стоян Алексиев се скри в Родопите от срам! Оттегли се временно от Народния театър

След обществения позор, който претърпя поради скандалните фотоси с 24-годишната му държанка Ивана Бобойчева, 66-годишният артист Стоян Алексиев се поболя и се скри в Родопите, научи HotArena.

Проф. Иван Генадиев от хитовия сериал „ Откраднат живот ” се убеди, че в никакъв случай не е късно да стане за срам, по тази причина решил да изчезне от столицата за известно време, до момента в който утихне шумотевицата към него и колежката му, писа „ Уикенд “.

Алексиев отпрашил с щерка си Елица и своя внук на странствуване из Родопите и увековечил изкачването им на връх Голям Перелик със фотография.  След първичните опити да замаже абсурда с нелепото пояснение, че неприличните подиуми до Народния спектакъл са били фотоси на нова кино продукция, Алексиев въпреки всичко откри сили да признае истината. А тя е, че 24-годишната Ивана е неговата държанка. Някои даже заподозряха, че амбициозната кандидат-актриса сама е поръчала пикантните снимки, а звездата от „ Откраднат живот ” е жертва на младото си гадже.

Ивана употребила възрастния си ухажор като трамплин за бърза и лесна популярност. На една от фотосите се вижда по какъв начин лолитката гледа напряко в обектива на фотографа с отегчен взор, който издава, че е наясно какво се случва. Скандалът след публикуването на фотосите едвам не коства живота на Алексиев, който така и така е с разтърсено здраве. След като от него се отхвърлиха околните му и никой не го отбрани и цялото публично мнение се настроиха срещу него.

Източник на „ Уикенд ” издава, че тази есен Стоян Алексиев ще замрази присъединяване си в нови постановки в Народния спектакъл, където от години е на щат. Въпреки че е един от най-големите гении, той осъзнавал, че публиката незабавно ще прави асоциации с ръката му, пъхната в гащите на младата държанка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР