След потресаващите познания по география, които Черната Златка демонстрира в

...
След потресаващите познания по география, които Черната Златка демонстрира в
Коментари Харесай

Кратък курс по география за плеймейтки

След потресаващите знания по география, които Черната Златка показва в къщата на „ Биг Брадър “ webmiastoto подема самодейност „ Да не оставим нито една плеймейтка неизучена! “ За задачата изготвихме къс географски курс, който всяка една силиконова бомба би трябвало наложително да прочете:

На Земята има седем континента. По една случайност всички са с разнообразни имена. Повечето стартират с буквичката „ А “. Като да вземем за пример Азия, Африка, Антарктида, Америка (Южна и Северна), Австралия…

Единственият континент, който не стартира с буквичката „ А “ е Европа. Това е континентът, в който по принцип живееш и ти, в това число и в дните, когато си на шопинг в Милано.

Милано е вторият по величина град в Италия. Втори по величина в смисъл, че има един който е мааалко по-голям от него. И това е италианската столица Рим. Може би си чувала израза „ Всички пътища водят до Рим “ – това е латинска поговорка, показваща значимостта на античния град. Не го приемай безусловно и с упования, че в случай че тръгнеш към МОЛ-а неизбежно ще се озовеш в Рим.

Споменатата Италия е известна като Ботуша. Не, не й викат по този начин, поради яките ботушки, които се оферират там, а тъй като на картата страната има формата на ботуш. Супер яката работа, нали!

 

Всяка една страна в света си има своя столица. И на Англия не е Англия, както се опитва да уцели Черната Златка, а Лондон! Лондон и Англия са част от Европа – континента, в който, нека към този момент си запомнила, живееш и ти.

В другите континенти също има страни, които на собствен ред също имат свои столици, колкото и шокиращо да ти наподобява на пръв взор. В Азия да вземем за пример има страна Мианмар, чиято столица е Найпидал. Може да я запомниш по асоциативния способ, като я свържеш с обичания ти артист Азис, който от дълго време се е потвърдил като найпидал в България.

Друг хитов континент измежду хората е Африка, който носи същия прякор като Черната Златка. Там живеят лъвове, крокодили, носорози – все животни, които е хубаво да научиш най-малко от кумова срама, тъй като са убивани, с цел да може ти да се фръцкаш с кожени парцалки, огърлици, чантички и така нататък

Освен всичките тези страни, на земята има и пет океана: Тихи, Атлантически, Индийски, Южен и Северен ледовит. Океанът е нещо като басейна на гаджето ти, но много по-голямо и солено.

Дано сме ти били от изгода!

 

 

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР