След първия есенен дъжд за сезона, покривът на спортна зала

...
След първия есенен дъжд за сезона, покривът на спортна зала
Коментари Харесай

Арда с опасност да остане без зала за Суперлигата

След първия есенен дъжд за сезона, покривът на спортна зала " Арпезос " в Кърджали още веднъж протече. Треньори на волейболния клуб Арда споделиха за в. " Нов живот ", че сега са наредили по пода в залата най-малко 15 кофи, в които да се оттича водата.

Припомняме, че драмата с течащия покрив на зала " Арпезос " не е нещо ново. От десетилетия не са правени никакви поправки по постройката. Въпреки, че преди няколко години бе направена цялостна план-сметка за ремонта, юридически е план и е търсено финансиране, по разнообразни аргументи нещата не са финализирани. През предишния сезон на няколко пъти се наложи треньори, спортисти и управлението на клуба, собственоръчно да покриват с найлони покрива, с цел да може да се проведат волейболните мачове от Висшата волейболна лига на България.

До старта на новия сезон остава един месец. Потърсихме отговор от президента на клуба Милко Багдасаров: " Надявам се от понеделник да стартира ремонта на покрива. Има компания, която се ангажира с това. Обещано ни е, че от понеделник стартират. Ако ремонтът не стане, ще би трябвало да се откажем от присъединяване в Суперлигата ", разяснява сбито той.

в. " Нов живот "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР