След мащабната акция в блок 201 на бургаския жк. Меден

...
След мащабната акция в блок 201 на бургаския жк. Меден
Коментари Харесай

Полицаи нахлуха в апартамента на Тропа

След огромната акция в блок 201 на бургаския жк. " Меден рудник ", ченгетата нахлуха и в жилището на наркоготвача Станимир Костадинов, прочут в града с директно Станчо Тропа. Униформените са претърсили парцела, намиращ се в блок 308 на комплекса, където живеел 46-годишният бургазлия.

В саксията в хола служителите на реда намерили ел. везна, запечатана в полиетиленов плик вид „ джъмпер ".

На терасата разкрили бутилка от минерална вода с бледорозова течност и още две бутилки с жълтеникава течност - движимости нужни за приготвянето на пико.

Припомняме, че Тропа бе задържан, до момента в който готвел пико в жилището на авера си Динко Пейков. Заедно с тях в ареста се озоваха още трима души - Иван П., Ванеса М. и Камелия В. На 15 април, в дребните часове на деня, качулки нахлуха в парцела и завариха цялата кухня цялостна с разнообразни прекурсори за производството на метамфетамин.

Станчо употребявал дома на приятеля си да забърква от пикото, като за услугата му се отплащал с доза от опиата, а останалото количество пускал измежду други " дребни риби " от комплекса.

Станимир Костадинов е остарял познайник на органите на реда. Лежал е и в пандиза, където с Динко се сближили.

Тропа стана воин на бургаските медии, откакто през 2019 година с 47-годишния криминоген Стоян Вълков разрушиха и обраха телескопа пред Морското казино. Стоян неведнъж е посягал към непозната благосъстоятелност и е рисков рецидивист.

От разрушената каса на телескопа те отмъкнаха сумата от 302 лв., а самата кутия, която след похищението им бе неизползваема, бе на стойност 442 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР