Полицията предприема специални мерки за абитуриентските балове. Вече са огледани

...
Полицията предприема специални мерки за абитуриентските балове. Вече са огледани
Коментари Харесай

МВР предупреди абитуриентите: 50 лева глоба на калпак за тази любима глупост с колите

Полицията подхваща специфични ограничения за абитуриентските балове. Вече са огледани редица обекти, където младежите ще честват. Проведени са срещи с разнообразни учебни управления, с цел да бъдат планувани ограничения за сигурност, обменена е информация и с Изпълнителната организация " Автомобилна администрация ", заяви Милорад Йорданов от " Охранителна полиция ".

Той уточни, че към този момент са направени огледи на регионите към учебните заведения. Текат и беседи с родители, възпитаници и учители.

Полицията към този момент е говорила и с кметовете по тематиката за запазване на публичния ред. С частните охранители към този момент са разисквани и ограниченията за инспекции в заведенията.

Полицията ще следи за дейностите на престъпния контингент, както и за нетипично паркирани коли. Засилен надзор против наркоразпространението ще има към учебните заведения, сподели Йорданов, цитира Кросс.

Той напомни, че използването на пиротехника е прецизно контролирано и съобщи, че при нарушавания ще има и осъдени.

Мария Ботева от " Пътна полиция " уточни, че ще има повече екипи, които да подкрепят безвредното прекосяване на тържествата, с цел да бъде обезпечена сигурността и на празнуващите, и на непразнуващите.

Ботева напомни, че има случаи на празнуващи, които карат след приложимост на алкохол и опиати. Полицията няма да подмине това, увери тя.

Традиционното подаване през прозореца ще бъде глобено с по 50 лв. - както за водача, по този начин и за празнуващия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР