След като през лятото привлече Рафаел Форстър от Лудогорец, сега

...
След като през лятото привлече Рафаел Форстър от Лудогорец, сега
Коментари Харесай

Лудогорец продава още един на Ботафого

След като през лятото притегли Рафаел Форстър от " Лудогорец ", в този момент " Ботафого " е тръгнал по петите на различен състезател на „ орлите “ - Ренан дос Сантос.

Самият бразилски вратар разкри пред ESPN, че следи протичащото се в някогашния си тим. 31-годишният пазач е бил в школата на Ботафого ", а е записал 64 мача за мъжкия отбор от 2008 до 2015 година.

„ Винаги проследявам тима, въпреки всичко имам история в клуба. Виждам, че в бразилското състезание е доста мъчно “, разяснява Ренан. „ Говорих с Рафаел Форстър и чух за всички хубави неща, които се случват в клуба. Но има и някои не толкоз положителни ".

" Харесвам Рио де Жанейро. Ако има късмет в бъдеще да се върна в " Ботафого ", в случай че Бог разреши, и клубът несъмнено, ме желае, би било добър вид да се върна “, призна Ренан, представен от " Монитор ".

„ За мен всичко на професионално равнище стартира на стадион „ Нилтон Сантош “. Би било огромно наслаждение да се завърна в " Ботафого ", да нося този екип... Кой знае в бъдеще, аз съм разполагаем, в случай че ме потърсят “, добави Ренан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР