След като поставиха началото на своето сътрудничество през 2003 година, BENTLEY

...
След като поставиха началото на своето
сътрудничество през 2003 година, BENTLEY
Коментари Харесай

BENTLEY и BREITLING отново заедно

След като сложиха началото на своето сътрудничество през 2003 година, BENTLEY и BREITLING оповестиха, че двете компании подновяват взаимната си активност с нова гама артикули от ново поколение часовници, които дават обещание да комбинират стил и ежедневна грациозност.

Една от главните разлики в новото сътрудничество на BENTLEY и BREITLING ще бъде тази, че новите артикули от специалните серии ще бъдат интегрирани в основното портфолио на BREITLING, а не както беше до момента в обособени Breitling for Bentley сбирки.

Първият от новите артикули на BENTLEY и BREITLING е Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Rac­ing Green, който освен ювелирната си направа дава обещание и до 70 часа самостоятелност. Новият часовник се предлага със стоманена каишка или с характерният British racing green зелен цвят кожена.

От Bentley Motors оповестиха също по този начин, че по случай 100 години на марката през следващата година, компанията ще пусне в продажба и специфична тематична лимитирана серия часовници BREITLING.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР