Днес Skoda разпространи първото изображение на изцяло новия си и

...
Днес Skoda разпространи първото изображение на изцяло новия си и
Коментари Харесай

Skoda с първо изображение на Elroq

Днес Skoda популяризира първото изображение на напълно новия си и 100% електрически модел Elroq, и разгласи, че международната премиера на автомобила ще се състои през есента на тази година.

От SKODA споделят също по този начин, че с Elroq марката ще сложи началото на нова електрическа акция, вследствие на която ще станем очевидци на пазарните лансирания на през идващите няколко години.

" В SKODA дизайнът е значима част от идентичността на марката и един от главните фактори за нашия триумф ", разяснява Оливер Стефани, шеф на подразделението Дизайн на марката.

" Непрекъснатото развиване на основни образни детайли е по едно и също време сложна и вълнуваща задача. Поради тази причина моят екип и аз сме разчувствани да представим визуализацията на първия модел на SKODA, който включва новия дизайнерски език Modern Solid, като Tech-Deck Face и по-здрав повсеместен външен тип. Нещо повече, това е първият автомобил в нашето портфолио, който има надпис SKODA върху предния похлупак с остри очертания. Без подозрение нашият чисто нов Elroq задава нов звук и в действителност притегля вниманието ", споделя още Стефани.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР