След като няколко пъти концертите му бяха отлагани заради пандемията,

...
След като няколко пъти концертите му бяха отлагани заради пандемията,
Коментари Харесай

Георги Христов: Тънем в пошлост и бездарие, няма държава

След като няколко пъти концертите му бяха отлагани поради пандемията, Георги Христов излиза за грандиозно шоу на 10 ноември в зала едно на НДК. С него на сцената ще бъде групата му „ Черно и бяло “, а специфичен посетител е студентската му обич Нели Рангелова. „ Откраднаха три години от живота ни “, заключи той последствията от другите степени на локдауна. В " Тази неделя " актьорът показа още, че новата му ария „ Предатели, играещи другари “ изцяло разказва ежедневните обстановки. „ Заобиколени сме от долнопробност от бездарие. Можещият  човек стои настрана, той не е безочлив “.

Георги Христов е безапелационен, че страната съвсем я няма в България. И незабавно цитира стремглавото качване на цените, уточнявайки, че и той е като всички останали – влиза в магазина и изпада потрес от цифрите върху етикетите. „ Не съм звезда - и аз вървя до тоалетната. Георги Христов съм единствено на сцената, в случай че ми остане време да стигна до нея, откакто приключа със отговорностите си на стихотворец, композитор, аранжор, продуцент, импресарио, началник на превоза, пиара и какво ли не още “.             
-->
Признава, че съвсем постоянно е самичък, само че едвам преди пет години се е почувствал уединен – тогава си отива майка му, която живее неговия живот. Преди всяко осъществяване споделя особена молитва: „ Майко, пея за теб и за всички души на небето “. Най-важния урок на майка му е да не се трансформира, да отстоява себе си, без, несъмнено, да пречи на другите. Няма сътрудник до себе си. Единствената обич, която не му изневерява през годините, е музиката. „ Женен съм за песента “, твърди той. На ген отдава младежкото си лъчение.  За специфичния си режим дебело акцентира: „ Пия алкохол в чаша, цялостна догоре с лед. Консумирам единствено газирана вода, зимата вървя разгърден. Но гласът ми е най-силният. Колкото повече робуваш на нещо, толковаповече то става по-нежно и е по-склонно на болести “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР