След капитализацията на автомобилния концерт Tesla състоянието на Илон Мъск

...
След капитализацията на автомобилния концерт Tesla състоянието на Илон Мъск
Коментари Харесай

Илон Мъск направи голяма отстъпка

След капитализацията на автомобилния концерт Tesla положението на Илон Мъск набъбна до 25 милиарда USD. Въпреки благосъстоянието, което е натрупал, милиардерът към момента не може да откри покупател на имението си в Силициевата котловина. То е с разгъната застроена повърхност от 1490 кв.м. Офертната му цена е 31.99 млн. USD. Това е осмата по ред промяна надолу. Отстъпката в този момент е 5.5 млн. USD.

За пръв път имението, което е решено в европейски жанр, е оповестено за продажба през юни тази година. Мъск съобщи, че е решил да продаде последния си парцел. След раждането на сина му, той съобщи, че се разделя с всички недвижимости. В момента населява дребен апартамент на стойност 50 000 USD.

Къщата, която продава, е ситуирана на терен от близо 20 хектара. Имотът е един от най-големите, оповестени за продажба в тази част на Калифорния. През септември Мъск го отдръпна от пазара, само че в средата на октомври още веднъж пусна имението за продажба.

Имението Guignécourt се състои от 7 спални и 9 бани, лично водохранилище, панорамна панорама към залива Сан Франциско и градския пейзаж. Сградата е издигната преди повече от 100 години от французин, само че идващите лични са правили главен ремонт.

Къщата разполага с професионална кухня и апартамент с две саплни за основния готвач, огромна стая с камина, столова с дървени панели и библиотека с кожени стени. В имението има бална зала със 6-метров таван, декориран със златни орнаменти. Трапезарията и музикалната зала могат да бъдат обединени, с помощта на съществуването на хидравлична преносима стена.

Огромна градина, басейн и павилион, гараж за три коли и заслон за 8 автомобила са другите екстри, които ще получи новият притежател на парцела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР