Когато дните стават по-светли и с полусрочната ваканция точно зад

...
Когато дните стават по-светли и с полусрочната ваканция точно зад
Коментари Харесай

Как да спрете навлизането на охлюви в градината ви това лято с 5 обичайни вещества от кухнята

Когато дните стават по-светли и с полусрочната почивка тъкмо зад ъгъла, доста от нас към този момент се концентрират върху обичаните си градини, планирайки какво да засадите и отгледате през идващите месеци. И въпреки всичко, въпреки да е ясно, че огромната английска аудитория има обилие от пристрастеност за основаване на красиво градинско леговище, за жалост цялата тази упорита работа може елементарно да бъде развалена от идването на нежелани охлюви.

Тези неприятни мекотели могат бързо унищожете вашите грижливо отглеждани зеленчуци и предизвикайте безпорядък с вашите цветя - да не приказваме за дребното авантюристичен настроени, които обичат да излизат и на закрито! Но за благополучие, макар нежеланото им наличие, има няколко естествени средства, които могат да се употребяват, с цел да се държат тези вредители в градината - и доста от тях не изискват доста старания, оповестява WalesOnline.

В предишното един от най-популярните способи за справяне с нашествията от охлюви беше слагането на химически пелети за охлюви или п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР