След изненадващата операция на носа, Алекс Петканова се завърна в

...
След изненадващата операция на носа, Алекс Петканова се завърна в
Коментари Харесай

Феновете недоволстват срещу Алекс Петканова

След изненадващата интервенция на носа, Алекс Петканова се завърна в обществените мрежи и към този момент работи на макс и стремително снима фотосесии. Само в границите на седмица моделът съумя да си навакса с изявленията, доста от които несъмнено платени, за времето на отсъствието си от онлайн платформите. В една от новите фотосесии е безусловно неразпознаваема - с буйни къдрици, арт визия, нов нос и алени устни.

Почитателите ѝ не стопират да се чудят на трансформацията на някогашната риалити звезда и постоянно я подлагат на критика, написа HotNews.

„ Жалко, към този момент не приличаш на себе си, а беше толкоз красива и естествена!! “, написа нейн почитател. " За жал към този момент няма да те гледаме по реклами на открито - там ценят естественото, особеното, идентичното… ", отбелязва различен. " Изгуби си идентичността ", разяснява трети. " В първия миг помислих, че виждам Ирина Тенчева ", написа друга нейна почитателка в мрежата.

Други обаче са на мнение, че Алекс продължава да е една от най-красивите българки.

„ Не можах да те позная на първата фотография, красива си и с новото носле, само че излъчването ти се е трансформирало “, разясняват почитатели.

Сред тях е и Ивелина Чоева, новата изгора на Сашо Кадиев, която като близка другарка на Петканова показва възхищението си от интервенцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР