Екип от 21 служители на лондонското летище Лутън изпълни хореографско

...
Екип от 21 служители на лондонското летище Лутън изпълни хореографско
Коментари Харесай

Персоналът на летището изпълнява високооктаново танцово изпълнение на пистата, за да приветства Радио 1 Big Weekend

Екип от 21 чиновници на лондонското летище Лутън извърши хореографско осъществяване на шлагера на Джоел Кори „ Head & Heart “, с цел да означи идването на Радио 1's Big Weekend, който би трябвало да стартира в Stockwood Park на Luton този петък.

Рутината беше ръководена от популярния хореограф Remi Black, който преди този момент е работил с шесткратния притежател на премия BRITS и хедлайнер на R1BW RAYE. Спектакълът, чието рационализиране лиши няколко часа, включваше жилетки с висока видимост, слушалки и светещи сигнални пръчки.

С поддръжката на сътрудници от летището и надарени локални танцьори от Luton College и Next Gen Youth Theatre, многоцветните светодиодни пръчки и пръчици осветяваха пистата, привличайки вниманието на пасажерите, кацащи и чакащи да излетят наоколо.

Нийл Томпсън, действен чиновник на лондонското летище Лутън, сподели: „ Тъй като Радио 1 е огромно Уикендът настава в нашия град, нашите екипи са създали всичко допустимо, с цел да обезпечат просто, приятелско и гостоприемн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР