След 20-годишни изследвания научен екип от университета в град Консепсион

...
След 20-годишни изследвания научен екип от университета в град Консепсион
Коментари Харесай

Раковите клетки използват витамин С като щит

След 20-годишни проучвания теоретичен екип от университета в град Консепсион откри, че раковите кафези употребяват витамин С като щит, предава Франс прес.

Според медицинския проучвателен екип, воден от доктор Коралия Ривас, към двадесетина тумора, станали обект на изследването, се зареждат, като рециклират витамин С от организма.

Но чилийските учени предизвестяват, че това не значи, че би трябвало по някакъв метод да загърбим приема на този скъп витамин. Той ни защищава от скорбут и е от решаващо значение за зареждането на здравите кафези с сила, за производството на колаген, за синтеза не невротрансмитерите, като дава своя принос и в имунната ни система..

Според разкритите от учените механизми, раковите кафези улавят окислената форма на витамин С, вкарват я вътре в себе си, трансформират я в аскорбинова киселина, с което се поддържат живи. Оказало се, че туморните кафези на рака на гърдата, на простатата и на кръвта са способни да натрупат по-големи количества витамин С от елементарните кафези.

Тези ресурси укрепват туморите и работят като щит при последващо лекуване, като ги вършат резистентни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР