Слави Трифонов учреди партия при медийно затъмнение. За около 15

...
Слави Трифонов учреди партия при медийно затъмнение. За около 15
Коментари Харесай

Първи подробности за тайната партия на Слави, тръгнаха версии за провокатори СНИМКИ

Слави Трифонов учреди партия при медийно затъмнение. За към 15 минути завърши учредителното съвещание на партията на Дългия в столичната зала "Rainbow Plaza ", оповестява Trafficnews.bg.

Журналисти не бяха позволени в залата и даже в самата постройка. Делегатите бяха накарани да оставят мобилните си телефони в кафези за предпазване по време на събранието, това се видя през прозорците на постройката.

Като биг необут: Слави на джип и с яка защита учредява партията си скритом СНИМКИ

На излизане от постройката съвсем никой от тях не пожела беседва с публицисти. От откъслечните им думи се разбра, че Трифонов е ръководител на партията с хипотетично име Няма такава страна.

"Досега вие мълчахте, в този момент ние ще мълчим ", сподели един от излизащите.

По думите на пратеник, който пожела да остане неизвестен, Трифонов е приказвал 3-4 минути. Казал, че не е удовлетворен, че референдумът му за изборни промени е отритнат. Именно това го стимулирало да сътвори партия и да влезе в политиката. За заместител ръководители и управително тяло на партията са определени сценаристи. Делегатите и деятелите са определени, откакто са писали до шоуто.

Скоро ще бъде оповестен описът с управлението и общинските координатори на политическата партия. Всеки, който желае да се причисли към групировката, ще може да се свърже с тях.

На учредителното заседание участва и спортният публицист Крум Савов. Други известни лица не са видяни.

Пред залата имаше и последователи на Слави, които не бяха поканени за учредяването. Един от тях е някогашният боен Веселин Веселинов, станал известен от присъединяване си в реалити предаването "Фермата ". Той събрал към двайсетина подписа за учредяването.

"Има някаква логичност да се прави асортимент, с цел да няма провокатори ", сподели Веселинов.







ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР