Скорпионите са силни и упорити и сякаш могат да направят

...
Скорпионите са силни и упорити и сякаш могат да направят
Коментари Харесай

Жесток удар е нанесла съдбата на тези 4 зодии

Скорпионите са мощни и упорити и като че ли могат да създадат всичко и да се оправят с всевъзможни компликации. Това обаче не е по този начин.

Скорпионите обичат живота, само че за тях е мъчно да балансират живота си и постоянно понасят удари до самия му край.
Тези ЗОДИИ не си дават отмора след разлъка
Връзките и методът да ги преживеем са строго самостоятелни за всеки, само че тези зодии имат склонността да се впускат в нови афери, с цел да прочие..
Прочети повече
Девата постоянно страда най-много от взискателността към себе си и другите хора, като непрекъснато се стреми към високи достижения и съвършен ред.

За да трансформират живота си към по-добро би трябвало да следва правилото, че задачата е да вървят към резултата, а не към идеала. 

Те постоянно са в спор със себе си, обогатяващ вътрешния им, по този начин или другояче комплициран свят и все ден разнообразни плюсове и минуси ги вкарват в разнородни алтернативи, успяващи да разрушат душeвността им.

За тях е значимо да имат надеждна половинка, подкрепяща ги във всичко и предлагаща им верни решения, с цел да ги държат на земята постоянни и здрави.
Ако имате другари от тази ЗОДИЯ, то вие сте същински късметлии
Телец Те са естествено интелигентни, разнородни и цветни и са извънредно положителни, постоянно стремящи се да поддържат позитивна аура...
Прочети повече
Козирозите са постоянно изнервени и обезпокоени, тъй като страдат от възприятието си за отговорност към всичко. Ако го питате, съгласно него би трябвало да дава отговор даже и за времето, като постоянно мечтаят за мир и успокоение.

Основната му цел би трябвало да е да осъзнае, че не всичко зависи от него и може да бъде избавено. Най-вече от него. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР