Скъсяване на веригите на доставки и внедряване на все повече

...
Скъсяване на веригите на доставки и внедряване на все повече
Коментари Харесай

Димитър Цоцорков, Асарел-Медет: България има потенциал и в криза

Скъсяване на веригите на доставки и внедряване на от ден на ден цифрови решения. Това са бизнес процесите, които рецесията с Ковид-19 ще форсира. Изводът е на участниците в българския панел на Световния конгрес за икономическо и обществено възобновяване на Глобалния контракт на Организация на обединените нации “Recover Better. Recover Stronger. Recover Together.”. В международния конгрес се включи немският канцлер Ангела Меркел. Тази година Срещата на върха на водачите на Глобалния контракт се организира напълно виртуално поради пандемията от Ковид-19. Основаният преди 20 години конгрес среща онлайн над 13 хиляди участници от целия свят на 15 и 16 юни.

Българската мрежа на Глобалния контракт се включи със независима полемика, в която участваха ръководителят на сдружението Огнян Траянов, ръководителят на Надзорния съвет на " Асарел-Медет " Димитър Цоцорков, изпълнителният шеф на " КонтурГлобал Марица Изток 3 " Красимир Ненов, ръководещият сътрудник на " Делойт България " Силвия Пенева и изпълнителният шеф на фондация bCause Елица Баракова.

" Колкото и да сме глобализирани, би трябвало да се върнем към корените си, към българските полезности, към локалните вериги на доверие и на произвеждане ", уточни Димитър Цоцорков. По думите му, колкото и тежка да е рецесията, тя е потвърдила, че България има капацитет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР