В света на шоубизнеса външният вид често се превръща в

...
В света на шоубизнеса външният вид често се превръща в
Коментари Харесай

Поглед назад във времето: Преди пластичните операции - Светлана Гущерова, Мария и Николета Лозанова

В света на шоубизнеса външният тип постоянно се трансформира в съществена точка на внимание за звездите. Някои звезди са известни с естествената си хубост, до момента в който други разчитат на помощта на пластичната хирургия, с цел да подобрят външния си тип. В тази публикация ще разгледаме трансформациите на три известни персони от България – Светлана Гущерова, Мария и Николета Лозанова – преди и след многочислените им пластични корекции.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова, брачна половинка на предприемача Християн Гущеров, притегли доста внимание към себе си, откогато влезе в светлината на прожекторите. Нейният път към славата стартира преди години, мнозина я помнят от присъединяване й в предаването " Острова на изкушението ". Оттогава тя се трансформира в сполучлива бизнесдама със лична линия облекла.

Преди многочислените си пластични интервенции, Светлана имаше по-различен външен тип. Снимки от нейните юношески дни разкриват по-кръгло лице, по-малко изразени скули и по-пълен нос. Смята се, че тя е претърпяла няколко процедури, в това число ринопластика (корекция на носа), блефаропластика (корекция на клепачите) и инжекции с ботокс и филъри за възстановяване на челюстта и бузите. Трансформацията на Светлана е явна.

Мария

Поп фолк певицата Мария, известна още като Мара Отварачката, постоянно е била в центъра на вниманието поради провокативния си имидж и музикални видеоклипове. Тя започва кариерата си през 2000 година и от този момент е издала голям брой шлагери и е взела участие в разнообразни телевизионни излъчвания.

Преди многочислените си пластични интервенции Мария имаше по-кръгли бузи, по-пълни устни и по-малко изразени скули. Смята се, че е претърпяла няколко процедури, в това число ринопластика, блефаропластика и инжекции с ботокс и филъри за смяна на чертите на лицето си. Трансформацията на Мария е забележителна, което я кара да наподобява съвсем неузнаваема спрямо ранните й дни в промишлеността. Въпреки рецензиите, които получава за измененията във външния си тип, Мария остава една от най-успешните и трайни поп-фолк изпълнителки в България.

Николета Лозанова

Моделът и някогашна телевизионна водеща Николета Лозанова доби известност посредством успеха си в състезанието „ Мис Плеймейт “ през 2006 година и брака си с футболиста Валери Божинов. През годините тя се трансформира в фешън икона и авторитетна персона в обществените медии.

Преди интервенциите Николета имаше по-овално лице, по-малко изразени скули и по-пухкави устни. Смята се, че е претърпяла няколко процедури, в това число ринопластика, блефаропластика, инжекции с ботокс и филъри за оформяне на челюстта и бузите. Трансформацията на Николета е забележителна, което я прави едно от най-обсъжданите лица в родния шоубизнес. Въпреки несъгласията към външния й тип, Николета продължава да бъде издирван модел и инфлуенсър.

Трансформациите на Светлана Гущерова, Мария и Николета Лозанова са доказателство за въздействието на пластичната хирургия върху външния тип на звездите. Докато някои приветстват " новите им лица ", други подлагат на критика натиска върху дамите да трансформират телата си, с цел да отговорят на избрани стандарти за хубост. Независимо от мненията, тези трансформации служат като увещание за силата на самоизразяването и характерността, даже когато става въпрос за избор на пластична хирургия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР