Скандалната лолитка Сузанита закъса за участия по време на пандемията

...
Скандалната лолитка Сузанита закъса за участия по време на пандемията
Коментари Харесай

Сузанита закъса за пари, не я канят никъде за участия

Скандалната лолитка Сузанита закъса за участия по време на пандемията от ковид и разгласи за продажба мерцедеса си, разбра HotArena.

17-годишната дъщеря на Орхан Мурад и гаджето й Денис се снимаха пред возилото и оповестиха в интернет, че желаят за него 100 000 лева По документи мощният звяр бил благосъстоятелност на приятеля на малолетната певица, само че и тя вложила някой лев в него. Макар че нямала шофьорска брошура, понякога Сузанита също го карала.

Тийн звездата, която преди 3 години набра скорост със скандалния шлагер „ Луцифер и Буда ”, към този момент стартира да залязва. Дълго време тя поддържаше интереса към нея с пикантни кавги, само че през днешния ден наподобява изцяло забравена. „ Преди една година имах доста другари, в един миг стопирах да им бъда комфортна, когато имам доста пари - разпределям, купони, морета, само че в един миг тия пари свършват и нямаш едно позвъняване да те питат по какъв начин си ”, написа Сузанита в обществените мрежи.

Наскоро невръстната изпълнителка шокира с откровенията си, че е била мощно подвластна от опиатите и се е наложило да се лекува в клиника, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР