Cruise или rеsort колекциите, които някои от големите модни брандове

...
Cruise или rеsort колекциите, които някои от големите модни брандове
Коментари Харесай

Лятната колекция на Gucci - много повече Лондон, отколкото Италия

Cruise или rеsort сбирките, които някои от огромните фешън марки оферират напролет, целят да обезпечат облекла за лятната отмора на клиентите им - безусловно за круиз или за курорт, каквото значат двете думи на британски.
 Завръщането на Дария Вербови - гола, мокра и единствено по бижута от новата сбирка на Gucci
Гола, мокра и единствено по бижута - завръщането на супермодела Дария Вербови

В гореща акция за Gucci

Преди ден Gucci показа своята cruise сбирка - първата на Сабато Де Сарно като креативен шеф на марката. И тя изненадващо не ни води на първокласна яхта в тюркоазени води или под ласкавото слънце на Средиземноморието да вземем за пример.

Всъщност се озовахме в Лондон, където и беше самото дефиле. Подземието на музея за съвременно изкуство Tate беше украсен с обилна зеленина, като по този начин грубият бетонен интериор закупи чувството за градска среда.
 Снимка 665150

А самата сбирка ни върна частично в 70-те години в Лондон с мини поли и мокасини " оксфорд ", кожени якета и бохемски дантелени рокли, велурени сака и равни обувки " мери джейн ".
 Снимка 665152

Цветя и перли, къси панталонки и панделки, разпуснати коси и огромни очила, пастелни и неутрални тонове, както и доста деним ни носеха чувството за едно безгрижно лято типично по английски.
 Снимка 665154

А за какво Gucci - бранд, който е типично италиански, се обръща към Англия за лятото? Причините са две. " За мен Лондон е място, където хората споделят сили и хрумвания без значение от мястото, от което идват ", споделя Де Сарно пред The Guardian.
 Снимка 665153

Освен това с тази сбирка се връща към идейните си корени на Острова. Преди повече от век създателят на марката Гучио Гучи работи като пиколо в хотел Savoy в Лондон. Докато се любува на първокласните куфари и чанти на клиентите си, му хрумва да сътвори личен магазин за кожени аксесоари. Който се появява през 1921 година във Флоренция.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР