Чарлз стана крал преди малко повече от година, на 6

...
Чарлз стана крал преди малко повече от година, на 6
Коментари Харесай

Защо новият портрет на крал Чарлз предизвика много коментари

Чарлз стана крал доскоро повече от година, на 6 май 2023 година Малко след първата си годишнина на английския трон той разкри пред обществеността нов собствен портрет, действително първият, откогато е монарх.
 Крал Чарлз и принц Уилям отново ядосаха принц Хари - коя е новата купа на принца на Уелс
Крал Чарлз и принц Уилям отново ядосаха принц Хари - коя е новата купа на принца на Уелс

Бъдещият крал получи това, което брат му не съумя

Картината е дело на английския художник Джоната Йео, който стартира да я рисува още преди три години, когато 75-годишният Чарлз към момента е принц на Уелс. На нея той е облечен в алената униформа на уелската стража и е подпрял ръцете си на меч.

На рамото му има пеперуда - подробност, който е прибавен от Йео, откакто Чарлз става крал и символизира точно възкачването му на престола. Всичко това обаче не шокира хората толкоз, колкото аления декор, който господства над целия портрет.

Докато едни намират портрета за хубав, друг и " разчупване на обичайните портрети ", други са много обезпокоени от аления цвят. " Сякаш е в пъкъла ", е един от мненията, а различен добавя, че в случай че на главата на Чарлз се сложат рога, ще наподобява като сатаната.

Появяват се и по-сериозни мнения като да вземем за пример: " Предполагам, че аленото символизира жестокостите, които монархията е направила, откогато съществува ". Както и шеговити, които припомнят за прословутия " Тампон гейт ", обвързван с подслушан телефонен диалог сред и Камила, когато двамата към момента са единствено любовници.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР