Винаги оригиналната и усмихната Хепи Ванче отново разбуни духовете с

...
Винаги оригиналната и усмихната Хепи Ванче отново разбуни духовете с
Коментари Харесай

Хепи Ванче показа богаташа, който ще ѝ купи вила в Доминика и Уругвай (Снимки):

Винаги истинската и усмихната Хепи Ванче още веднъж разбуни духовете с пост в обществените мрежи. Публикацията пристигна в отговор на плъзналите тези дни клюки, че е профукала парите от премията след успеха във „ Фермата “ за екзотична отмора в Доминикана.

Бившата фермерка изригна яростно в обществените мрежи и реши да сътвори нова скандална вест, показвайки мъжа до себе си, който щял да покрие всичките й разноски по време на почивката.

Обещал й също да й купи вила в Доминика и още една в Уругвай.

“ Хепи Ванче си откри мъж, който ще покрие разноските на нея и приятелките и в Доминикана. Така, тя няма да профука премията от Фермата. Бизнесменът от Уругвай е толкоз влюбен, че даде обещание да купи на Хепи Ванче гарсониерка с голяма тераса в България, една в Доминикана и къща на плажа в Пунта Дел Есте в Уругвай. Все още нямаме вести по кое време ще бъде сватбата “, майтапи се победителката от „ Фермата “.

 Хепи Ванче мъж
„ Пътувах си преди Фермата, ще не преставам да пътувам и по-късно …. С пари или без пари… Важното е да сме здрави и Хепи “, безапелационна е Хепи Ванче, която колкото и да се прави на ядосана, в действителност от от дълго време желае да попадне в полезрението на родния шоубизнес.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР