Ситуацията в Левски е наистина парадоксална от гледна точка на

...
Ситуацията в Левски е наистина парадоксална от гледна точка на
Коментари Харесай

Легенда на Левски към Сираков и Стоилов: Клубът няма пари, а привличат чужденци?!

Ситуацията в Левски е в действителност парадоксална от позиция на легендата на клуба Николай Илиев, който е заинтригуван от решенията на Станимир Стоилов и Наско Сираков, касаещи окомплектоването на състава за пролетния полусезон.

„ Предвид финансовото състояние в клуба недоумявам за какво се вземат чужденци, вместо да се даде късмет на юношите. С децата, които има в школата на тима, надали резултатите ще са по-лоши от тези в този момент “, сподели Илиев пред таблоида „ Мач Телеграф “, представен от Gong.

Той регистрира оче обстоятелството, че Левски прекара известно време в зоната на изпадащите през есента, въпреки в следствие резултатите да се усъвършенстваха и към този момент да има действителен късмет за класиране в челната шестица.

Илиев счита още, че тъкмо тази политика на българските грандове е една от аргументите за слабите резултати и на националния тим. Младите по този начин и не получават шансове за изява в първия тим, а по-късно от тях се чака да пазят националната чест против футболисти, които от ранна възраст имат опция да натрупат опит в своите клубове.

„ Българите остават на назад във времето, а на тяхно място влизат чужденци. И след това се питаме за какво на национално равнище нямаме резултати?! Слабо състезание, слаб народен тим “, сподели още Николай Илиев пред изданието.

Той въпреки всичко изрази вяра, че политиката на мощните хора в Левски сега ще сработи и клубът ще се измъкне от финансовата рецесия, с цел да може още веднъж скоро да се бори за трофеите у нас и за присъединяване в евротурнирите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР