Ръководителят на кампанията на републиканците в Сената Стив Дейнс смекчава

...
Ръководителят на кампанията на републиканците в Сената Стив Дейнс смекчава
Коментари Харесай

Баланс на силите: Председателят на кампанията на републиканската партия в Сената е предпазлив оптимист за възстановяване на мнозинството на изборите през 2024 г.

Ръководителят на акцията на републиканците в Сената Стив Дейнс смекчава всевъзможни диалози за алена вълна тази есен, водеща до огромна републиканска партия болшинство в камарата.

„ Искам 51. Това е болшинството “, сподели ръководителят на Националния републикански сенаторски комитет (NRSC) пред Fox News Digital тази седмица, когато го попитаха какво цели на изборите през ноември.

Демократите управляват Сената на Съединени американски щати, 51-49, само че републиканците гледат на удобна карта за Сената тази година, като демократите пазят 23 от 34-те места, които се аплайват за избори.

Три от тези места са в червени щати, които някогашният президент Тръмп имаше през 2020 година – Охайо, Монтана и Западна Вирджиния, където сенаторът демократ Джо Манчин не се кандидатира за преизбиране.

 

Сен. Джо Манчин, D-W.Va., маха на посетителите на стълбите на Сената, до момента в който напуща Капитолия след последното гласоподаване за седмицата във Вашингтон, 4 май...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР