Българският национал Доминик Янков влезе като резерва в 63-ата минута

...
Българският национал Доминик Янков влезе като резерва в 63-ата минута
Коментари Харесай

Българският национал Доминик Янков игра 30 минути срещу Лео Меси и Луис Суарес

Българският национал Доминик Янков влезе като запаса в 63-ата минута за своя отбор Монреал в шампионата на Американската Мейджър-лига против Интер (Маями), в чиито редици блестят мегазвездите Лионел Меси, Луис Суарес и Луис Суарес.

Монреал изненадващо поведе с 2:0 с голове на Брис Дюк в 22-ата минута и на Жюл Вилсен 10 минути по-късно. Вилсен се трансформира в основател и на първия гол, откакто проби от ляво по крилото и безусловно сервира топката на Дюк. 

В края на първата част обаче – единствено в границите на минути, гостите от Флорида изравниха. Най-напред Матиас Рохас понижи с тъкмо осъществяване на свободен удар от 28 метра, а след него и Суарес вкара за 2:2, към този момент в добавеното време. Уругваецът заби 11-ото си попадение през сезона, пращайки топката с десния крайник в мрежата след осъществяване на ъглов удар.

Победата на Интер Маями беше обезпечена от Бенджамин Кремаски, който се разписа в 59-ата минута след пас на Рохас. Три минути след този гол на терена се появи Доминик Янков, заемайки позицията на създателя на второто попадение за техния отбор Жюл Вилсен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР