Канадските власти призовават всички останали жители в североизточната част на

...
Канадските власти призовават всички останали жители в североизточната част на
Коментари Харесай

Горски пожар принуди хиляди да евакуират домовете си в Британска Колумбия

Канадските управляващи приканват всички останали поданици в североизточната част на Британска Колумбия да изоставен неотложно, макар подобряването на метеорологичните условия, заради бързо разрастващия се горски пожар.

Пожарът стартира в петък и съвсем се удвои по мярка на идващия ден, достигайки повече от шест квадратни благи, и в този момент гори единствено на няколко благи от границите на Форт Нелсън.

Онлайн фрагменти споделена от локалните демонстрира гъсти кълба пушек, издигащи се високо в небето с къщи на напред във времето. На някои фотоси мъглата наподобява покрива необятни площи.

Регионалната община на Северните Скалистите планини и Форт Нелсън Първата нация издадоха взаимно изказване, предупреждавайки хората, които не се изтеглят, че „ не са налични незабавни медицински услуги, нито хранителни артикули или други улеснения ”.

Кметът на общината Роб Фрейзър сподели, че множеството от 3500-те поданици във и към Форт Нелсън са се евакуирали и полицията обикаля от врата на врата, с цел да подсигурява, че всички...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР