Синди Крауфорд стана емблема на стегнатото и добре поддържано тяло

...
Синди Крауфорд стана емблема на стегнатото и добре поддържано тяло
Коментари Харесай

Стегнете корема си със Синди Крауфорд

Синди Крауфорд стана емблема на стегнатото и добре поддържано тяло още с поредицата „ Оформете тялото си ” от началото на 90-те. Оттогава тя не стопира да тренира и да се грижи за положителната си форма. Ако си мечтаете на 55 да изглеждате като нея, може да следвате подготвителния режим на супермодела.

Крауфорд и персоналният й треньор Сара Хагаман разкриха в Instagram тайните за добре завършен и стегнат стомах. Синди персонално показва и изяснява всяко едно придвижване - тъй че лягайте на постелката и се пригответе да се поизпотите дружно.

 
               

Комплексът стартира с придвижвания в изправено състояние, с усуквания и сумо клекове със странични наклони. Продължава с динамични вариации на планк, усложнени ножични махове със задържане и странични повдигания

Не се залъгвайте обаче, че единствено показаната подготовка е задоволителна, с цел да постигнете тялото на Синди Крауфорд! Супермоделът тренира всекидневно, като редува разнообразни разновидности на натоварване. Бяга постоянно и съвсем всекидневно работи с тежести и прави силови тренировки. Не на последно място, Крауфорд е изключително деликатна и с хранителния си режим. Някои от нейните желания включват сьомга и аспержи или пуешки кюфтета със недопечен спанак.

 
               
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР