Силно представяне за българските кикбоксьори на Европейската отворена купа в

...
Силно представяне за българските кикбоксьори на Европейската отворена купа в
Коментари Харесай

Българските кикбоксьори с второ място на Европейската купа

Силно показване за българските кикбоксьори на Европейската отворена купа в Карловац, Хърватия. Надпреварата е първото интернационално съревнование в календара за 2023 година Участие в нея взеха 2217 бойци от 28 страни , както и представители от 215 клуба.

България приключи на второ място в генералното класиране по страни. Кикбоксьорите ни завоюваха 38 златни, 27 сребърни и 29 златни медали.

Страната ни взе участие с 94 състезатели във всички възрасти, а категориите, в които участваха бяха 208 в другите стилове.

Пореден успех за няколко от водещите ни клубове на татами. С най-вече златни оценки се завърнаха този път от Масару – 17. Те прибавиха по 12 сребърни и бронзови медала. След тях в челната тройка се подредиха Семеен кодекс Стар Тийм със извоювани 13 златни, 10 сребърни и 12 бронзови оценки и Семеен кодекс Радулов с 5 златни, 2 сребърни и 4 бронзови медали. Златно отличие на татами печели и Семеен кодекс Скаптопара .

В конкуренцията на кръг с две първи и едно второ място се поздравиха от Семеен кодекс Бултрас Файт Клуб. Сребърен орден при своя дебют на Европейската купа завоюва и Семеен кодекс Вокил.

Снимка: Семеен кодекс Стар Тийм
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР