Силиконовите гърди навършиха 60 години! Първата дама със силиконови импланти

...
Силиконовите гърди навършиха 60 години! Първата дама със силиконови импланти
Коментари Харесай

Силиконовите импланти станаха на 60 години

Силиконовите гърди навършиха 60 години! Първата дама със силиконови импланти към този момент е на 80. Противно на упованията, че може би е представителка на шоубизнеса или заниманието, когато уголемява бюста си, тя е работничка от цех в Тексас и майка на шест деца.

От опитно зайче за двама хирурзи, Тими Линдзи се трансформира в първата жена със силиконови импланти в света.

В началото на 60-те години на предишния век майката на шест деца от Тексас е уверена от лекарите да взе участие в опит и да уголеми гърдите си. И през днешния ден, въпреки че е на 80, Линдзи продължава да има силикон в бюста си, предава Нова телевизия.

У нас – импланти в гърдите, предстоящо, стартират да се слагат по-късно – в средата на 70-те. Сред първите хирурзи в региона е доцент лекар Димитър Евстатиев. Днес той се възприема в гилдията като доайенът в специалността. Вече пенсионер, доцентът прекарва лятото на вилата си в село Резово.

През очите на 50-годишния си опит в боравенето със скалпел, доцент Евстатиев регистрира разликите сред слагането на импланти тогава и в този момент. А силикон в гърдите се слагал рядко и главно при нужда от здравословна позиция.

Доцентът си спомня и честите обещания от пациенти. Без да се постанова и без да се интересува какъв брой ще коства, Кристина е измежду първите дами у нас, които уголемяват бюста си, с цел да се усеща по-красива. Имплантите ѝ са с гаранция до живот, а след слагането им е станала и майка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР