Сигнал до Narod.bg осветли нова криминална схема за пране на

...
Сигнал до Narod.bg осветли нова криминална схема за пране на
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Нотариус и адвокат перат пари с имоти в Несебър?

Сигнал до Narod.bg осветли нова престъпна скица за пране на пари по морето, в която, както се твърди, вземат участие юрист и нотариус. Ето цялостния текст на сигнала от Цветелина Ватовска, който разказва ролята на юристите в далаверата, от която е персонално ощетена :

Здравейте, адресирам на Вашето внимание сигнал по отношение на обоснованото ми съмнение за присъединяване в скица за изпиране на пари от страна на нотариус Мария Бакърджиева  от Несебър и юрист Даниел Братанов от Несебър.

Накратко случилото се:

Нотариус Мария Бакърджиева дава сякаш заем за 550 000 лева без никакви обезпечения на кухата без никакви активи и задлъжняла компания на юрист Братанов – „ Инвестланд “ ЕООД, като вместо да направи нова, чиста от отговорности компания, заплаща 200 000 лева отговорности към снабдители и други, с цел да може на договарянията с банката да взе участие компания „ Инвестланд “ ЕООД.
 Комплекс „ Чери гардън “
След това същата компания, която години наред е генерирала единствено загуби, се явява на договаряния с „ Търговска Банка Д “ АД и купува цесията от банката на комплекс „ Чери гардън “ в село Кошарица.

Реклама

Получават в тази цесия 9 незавършени къщи в комплекс без достъп, без ток и без да има построена канализация и вода и то като кредитори в несъстоятелността, а не като чист актив.

След това същата тази куха компания се явява на търг и купува етаж от къща в центъра на Поморие, благосъстоятелност на моята майка в съсобственост с моята братовчедка, строена през 1970 година като още веднъж тази куха компания вади тези 240 0000 лева, с цел да заплати къщата.
 Даниел Братанов
Дотук сумата става близо 1 000 000 лева Въпросът е кой нотариус налива такива пари в куха компания без поръчителство и за какво, с каква цел? Възможно ли някой да е платил задълженията на юрист Братанов във компания „ Инвестланд “ ЕООД против присъединяване му  в тази скица?

Има ли право нотариус да дава пари против рента, като кредитна институция, както той самичък удостоверява, че е дал назаем против ниска рента?

Има ли лица, които нотариусът прикрива, които не могат да покажат на бял свят противозаконните си пари?

Има ли забъркани лица от престъпния контингент, които се пробват посредством моите парцели да изперат парите си?

Във тази връзка адресирам сигналите, подадени до министъра на правораздаването и европейския прокурор.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР