Шведските дет метъл екзекутори HYPOCRISY ще гостуват у нас на

...
Шведските дет метъл екзекутори HYPOCRISY ще гостуват у нас на
Коментари Харесай

HYPOCRISY отново на турне и с концерт в София

Шведските дет метъл екзекутори HYPOCRISY ще гостуват у нас на 23 октомври 2022 година в зала " Христо Ботев ". Специални посетители ще са гръцките метъл ветерани SEPTICFLESH, а формален съпорт на турнето са канадските машини THE AGONIST и финландската мелодет/метълкор тайфа HORIZON IGNITED.

 

Mетъл титаните се надигат още веднъж, с цел да обзет цяла Европа, като стихия и да оставят диря от чисто дет метъл опустошаване в 17 страни и 37 града. WORSHIP European Tour 2022 ще стартира на 30 септември и ще завърши на 12 ноември. HYPOCRISY имат 30-годишна история с 12 албума, стотици концерти по целия свят и хиляди почитатели.

 

Тази авторитетна шведска дет метъл тайфа започва по волята на един човек и името на този човек беше (и е) Peter Tägtgren (Hypocrisy, The Abyss, PAIN, ex-Lindemann). След като направи първите демо записи самичък и получи оферта от Nuclear Blast, той предложения музиканти, с които да образува същинска група. Оттогава HYPOCRISY реализират триумф със своите записи и разтърсващи осъществявания онлайн. Развиха се музикално и концептуално.

 

Тежкият и богат тон със закачливи мелодични рифове, смазващи барабани, неразбираеми текстове и многостранни вокални партии, се трансфораха в присъщ жанр на групата. Дискографията им от дебютния " Penetralia " до настоящия " Worship ", през именити албуми като " The Fourth Dimension ", " Abducted " и " Virus ", е в действителност вълнуващо метъл странствуване.

 

Пътуване, което продължава. Новият дълго чакан албум на HYPOCRISY излезе на 26 ноември 2021 година и надалеч надмина всички упования. Можете да сте сигурни, че концертите онлайн от това турне също ще го създадат.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР