Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш

...
Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Щурмът на простащината започна

" Щурмът на простащината стартира. Много авторитетно и влиятелно за някогашен министър председател “.

Така вътрешният министър Бойко Рашков разяснява пред bTV острото изявление на някогашния министър председател Бойко Борисов по негов адрес, представен от Епицентър.бг.

По-рано водачът на ГЕРБ насочи рецензии към вътрешния министър, като употребява и много цветисти изрази.

Борисов във включване във " Facebook " от село Бата упрекна Рашков, че задържането на кмета на селото поради подозрения с търговия с гласове е било за заплашване.

Борисов съобщи: " Моя дедо ей по този начин са го извели, утрепали са го в двора с тояги и аз по тази причина по този начин си изпускам нервите по адрес на Рашков - този червен сатрап. Нали знаеш, има една приказка, Рашков, у къщата на обесения за въже не се приказва. Убили сте дедо ми и ти ме плашиш със разпра. Ами ела се разправи! Ама ти самичък ела, приятелю! Ела, ела си ме виж. Ама самичък ела! Даже може да вземеш още два-трима от твоите, където са. Ела, ела! Да ми кажеш какво съм направил. Че имах най-хубавата охранителна компания, че пазеше Тодор Живков, когато вие избягахте, комунягите, се скрихте и нямаше кой да го закара до пандиза, бе! После царА. Хората пишеха, имаше заглавия: По-доброто НСО ".

Борисов насочи и по-остро обръщение, макар че не назова поименно към кого се обръща: " Ще ме чегърта и щял да се саморазправи, тоя алкохолик! С гол задник таралеж ще мачкаш - това мо'а да ти кажа! Нещастник подобен! Ще плашиш хората и ще ги арестуваш! Това да не ти е 44-година, бе! "

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР